(Sabaaydi) Kindermassage met kruidenstempels

Kinderen hebben het tegenwoordig bijna net zo druk als volwassenen. Op school wordt er veel van ze gevraagd en daarnaast hebben ze een actief
Ze raken overprikkeld, zijn kwetsbaar.

Net als bij volwassenen helpt een massage kinderen om te ontspannen en rustiger te worden, waardoor ze ook weer beter gaan slapen. Maar ze leren ook hun eigen lichaam beter kennen waardoor het zelfvertrouwen groeit, de weerstand verhoogt en het bevordert het zelfgenezend vermogen.

Tijdens de massage wordt er gewerkt met verwarmde olie en speciale kruidenstempels. De kruiden in de kruidenstempels zijn weerstandverhoogd en ontspannend.

De Sabaaydi kruidenstempelmassage begint met het gebruik van warme kruidenstempels die ik plaats op het lichaam. Deze stempels zijn speciaal voor kinderen samengesteld. De kruiden werken diep door in de huid en zorgen voor ontspanning waardoor kinderen bijvoorbeeld beter kunnen slapen. De weerstand wordt verhoogd en voor kinderen die vaak last hebben van luchtweginfecties kan het gebruik van de stempels verlichtend werken.Daarna zal ik masseren met warme olie.

Ouders/verzorgers zijn aanwezig tijdens de massage.
Kinderen mogen desgewenst een knuffel meenemen.

Sabaaydi kindermassage met kruidenstempels 45 minuten € 35,00


× Hallo, hoe kan ik u helpen?