Over mij

Hallo en welkom bij Balanspraktijk Verhulst!

Ik ben Sylvia Verhulst, 40 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen.
Wij wonen in het mooie Vianen (NB), gelegen naast Cuijk.

Nadat ik eind 2017 kennismaakte met essentiële oliën is mijn reis begonnen naar het terug vinden van mezelf.
Zo heb ik de afgelopen jaren o.a. weer geleerd om van binnen en buiten voor mijzelf te zorgen en om weer te luisteren naar mijn lichaam. Ik zorgde vooral voor anderen en vergat mijzelf.

Mijn praktijk is ontstaan doordat ik graag mijn ervaringen met anderen wilde delen.
Ik heb diverse opleidingen gevolgd en de praktijk is de afgelopen jaren meegegroeid in mijn eigen proces.
Puzzelstukjes vielen en vallen steeds meer op hun plek.

Tijdens de verplichte sluiting begin dit jaar i.v.m. de maatregelen omtrent het Corona virus ben ik bij mezelf nagegaan wat ik belangrijkste vind in de praktijk.
Is dat het stukje coaching of juist het geven van ontspanning?
Dat bracht mij eigenlijk bij wat ik vroeger als activiteitenbegeleidster en sociaal pedagogisch medewerker ook het belangrijkste vond….niet het stukje coaching of het geven van ontspanning maar de persoon/personen voor wie ik daar was.

Wanneer jij in de praktijk komt wil ik jou graag een moment geven waarbij jij helemaal centraal staat, waar je een luisterend oor vind, advies en begeleiding kunt krijgen en een moment van ontspanning en rust vind.
Vandaar dat je in de praktijk verschillende behandelingen vind die jou kunnen ondersteunen bij het zorgen voor jezelf van binnen en buiten.
Want voelen we ons van binnen in balans stralen we dit naar buiten uit. Stralen we van buiten, dan voelen we dit van binnen. Het is een vicieuze cirkel die meer invloed op ons heeft dan wat we soms (willen) beseffen.

Daarnaast kun je in de praktijk ook producten kopen die jou thuis kunnen ondersteunen bij wat jij nodig hebt voor het vinden van rust en ontspanning.

Heb je een vraag over een behandeling?
Neem dan gerust contact met mij op via 06-18687467 of via het contactformulier.

Je vindt de praktijk ook op Social Media:
Facebook
Instagram

Met vriendelijke groet,
Sylvia

× Hallo, hoe kan ik u helpen?