Make your dreams come true….

Als er iets is wat ik heb geleerd de afgelopen jaren is het wel dat je voor jezelf mag kiezen en dromen mag najagen.
( En ja, ook voor mij blijft dit echt nog wel een uitdaging.)
Maar gisteren heb ik een droom van mezelf uit laten komen en ben ik gestart met de opleiding tot nagelstyliste.
De interesse was er altijd wel en toen ik nog werkte als activiteitenbegeleidster vond ik het altijd erg leuk om de nagels en handen van cliënten en bewoners te verzorgen.
9 jaar geleden wilde ik de opleiding al volgen, maar door omstandigheden en vooral ook door de stemmetjes in mijn hoofd heb ik de stap toen niet durven nemen. Die stemmetjes kunnen toch een hoop belemmeren.

Zelf wil ik zelf geen lange nagels hebben i.v.m. het masseren, maar ik heb ontdekt dat op korte nagels ook veel mogelijk is. Zo heb ik sinds een half jaar nail art ontdekt en vooral het stempelen op de nagels vind ik erg leuk om te doen.
(Komt het stempelen toch weer een beetje terug 🙂 )

Wanneer ik mij opleiding heb afgerond, wordt vrijdag de “nageldag” in de praktijk. (Eventueel een ander moment is overleg is wel mogelijk.) Vanaf nu zal ik daarom op vrijdag ook nageldingetjes posten.

Vind ik het spannend deze stap te zetten…JA
Maar gisteren heb ik zo genoten van de les, dat ik voel dat dit de juiste stap is voor mij is.
Voor sommige klinkt het misschien ook een beetje vreemd dat ik deze stap zet, echter voor mij vallen er weer meer puzzelstukjes om zijn plek.
Doordat ik een tijdje niet heb kunnen werken door de maatregelen omtrent het Coronavirus had ik eindelijk de tijd om bij mijzelf te ontdekken wat ik wil met de praktijk en welke behandelingen ik wil geven.
Ik ben via de opleiding Aromatherapie in aanraking gekomen met het masseren en zo is het balletje gaan rollen. Ik heb nooit helemaal stil kunnen staan bij wat ik wil. Vanuit mijn eigen onzekerheid keek ik ook teveel naar anderen en naar wat zij deden en dacht dat ik dit ook zo moest doen. Maar steeds meer valt alles op zijn plek en ik geniet er van. Mijn hart volgen is wat ik doe.

Plaats een reactie

× Hallo, hoe kan ik u helpen?