Hello April

Een paar dagen later dan normaal…..
Eerlijk gezegd was het mij even ontschoten door de verlengde voorzorgsmaatregelen en de dingen die hierdoor geregeld moesten worden. Deze maatregelen zijn hard nodig, maar dat is iets wat we inmiddels bijna allemaal wel begrijpen. Ik zeg bijna, want helaas zijn er ook nog mensen die het niet begrijpen.

Maar hoe gaat het met jou/jullie?
Persoonlijk heb ik zelf de afgelopen weken voornamelijk in de “overlevingsstand” gezeten oftewel heel veel in mijn hoofd. Eerst was dochterlief ziek en daarna begonnen de strengere voorzorgsmaatregelen omtrent het Corona virus. Er moest van alles geregeld worden, een nieuw ritme komen en de kinderen zaten (en zitten nog steeds) vol vragen en emoties.
Manlief kan nog naar zijn bedrijf, maar de vraag is wel iedere dag hoe lang nog.
Emoties stopte ik weg, want ik wilde sterk zijn.
Langzaam komt er bij mij wel meer rust. De kinderen zijn inmiddels wat gewend aan de situatie en ik neem nu ook de tijd voor een moment rust. Ik doe dan oefeningen om beter te aarden, schrijf gedachten en leuke dingen op en/of luister naar muziek met mijn koptelefoon op.
Daarbij gebruik ik gedurende de dag producten die mij ondersteunen om meer rust te vinden en te behouden.
(Mijn favoriete producten op dit moment zijn de Vetiver & Joy essentiële olie en de bodybutter & feetcrème van Natural Upgrade.)
Maar ik heb ook last van mijn valkuilen.
Eentje daarvan is dat ik lang in verdriet of angst kan blijven zitten omdat mijn gedachten blijven malen. Zeker wanneer ik te weinig slaap en moe ben. Ik moet uitkijken dat ik dan niet “verdrink” in al het verdriet wat er momenteel is. Of dat ik mij afzonder van iedereen, omdat ik ze niet lastig wil vallen. Iedereen heeft al genoeg aan zijn/haar hoofd en dan kom ik ook nog. Tegenstrijdig ja, want juist de behoefte aan contact met elkaar is groot. Het zijn niet voor niks valkuilen.

Lukt het jou om wat te ontspannen en rust te hebben of heb je veel last van stress en angst?
De komende weken zal ik ieder geval wat meer tips delen om wat meer te kunnen ontspannen en rust te vinden.
Wil je advies of gewoon een keer je verhaal kwijt, neem dan gerust contact met mij op via 06-18687467

Wat de praktijk betreft….
Ik mis het contact met mijn cliënten en het werken in de praktijk. Inmiddels heeft de praktijkruimte wel een hele kleine metamorfose ondergaan, heb ik flink opgeruimd, administratie bijgewerkt en ben ik ideeën aan het uitschrijven.
Binnenkort komen er ook nieuwe behandelingen bij, maar dat vertel ik jullie meer over gedurende deze maand 😊

Vergeet niet iemand of meerdere personen te nomineren voor mijn actie zodat twee KANJERS in het zonnetje gezet kunnen worden.

Voor nu zorg goed voor jezelf en elkaar ❤️

Een tip van mij: Heeft jouw kind of kinderen vragen? Meld je dan op Facebook aan bij de groep Ondersteuning aan ouders in corona crisis van Energetisch Kindercoach La Rana. Zij geeft advies en leuke tips aan ouders.

Plaats een reactie

× Hallo, hoe kan ik u helpen?