Taking care of me: body & mind behandelplan

“Ik zou zo graag weer eens rustig een boek willen lezen zonder dat er van alles in mijn hoofd schiet.
Mezelf verliezen in het verhaal, net als vroeger. Dat ik alles om mij heen even kan vergeten.”

Ik help mensen zoals jij, die zichzelf mogelijk verwaarlozen naar geloven in jezelf. Hierdoor komt er weer ruimte voor positieve energie, waardoor er persoonlijke groei en innerlijke rust ontstaat.
Er komt weer kleur en balans komt in jouw leven. Je kunt weer genieten van de kleine dingen en het leven voelt niet meer zwaar. Het resultaat is een zorgeloos gezins- en liefdesleven en een enorme boost aan je carrière.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je probeert te ontspannen, maar je to do lijstje blijft maar in je hoofd ronddwalen. Er “moet” nog zoveel geregeld worden voor het werk en/of je gezin.
 • Je bent iedere dag wel een keer boos op jezelf en je vraagt jezelf regelmatig “waarom zeg je dan ook altijd overal ja tegen?! Waarom vraag je niet gewoon om hulp? Of doe eens gek zeg eens nee.”
 • Maar je wilt gewoon niemand teleurstellen en wanneer je zelf zaken regelt weet je gewoon dat het goed gebeurd. Controle loslaten vind je erg moeilijk.
 • Je merkt dat je steeds vaker het overzicht kwijt raakt doordat je moeite hebt met concentreren. Mensen om je heen vinden je chagrijnig en snel boos. 
 • Je hebt maar een kort lontje en kan weinig hebben.
 • Je bent moe, zeg maar gerust uitgeput, want je slaapt slecht.
 • Je hoofd staat immers nooit stil, zelfs ’s nachts ben je nog druk.
 • Soms heb je zelfs het gevoel dat je hoofd gaat ontploffen.
 • Ook krijg je steeds meer pijnklachten, omdat je zoveel stress ervaart. Je gezondheid gaat achteruit. Je blijft echter maar doorgaan, want iedereen rekent op jou.

Maar wanneer ben JIJ een keer aan de beurt?
Wanneer geef jij jezelf de aandacht die jij verdient?

 “ Wanneer je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen”

Dus waarom zorg jij niet goed voor jezelf en negeer jij wat jij nodig hebt?
Ik hoor je denken….’’ja maar, dan ben ik egoïstisch bezig.’’
Nee, dat ben je niet.
Ook jij verdient het om liefde en aandacht van jezelf te krijgen.

Hoe krijg je die innerlijke rust en het ontspannen gevoel weer terug?
Doordat jij druk in je hoofd bent, vergeet je te luisteren naar je lichaam. Je schakelt als het ware je lichaam uit.
Echter wanneer het lichaam begint te schreeuwen in de vorm van b.v. pijnklachten is het vaak al te laat.

“Luister naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen”

Ik leer je weer te luisteren naar jouw lichaam waardoor jij innerlijke rust en een ontspannen gevoel ervaart en behoudt.
Dit doe ik d.m.v. een persoonlijk op jou afgestemd 3 maanden Taking care of me: body & mind behandelplan met daarin massagetechnieken en mindset coaching waardoor jij beter voor jezelf leert kiezen.

Na het persoonlijke Taking care of me: body & mind behandelplan ervaar jij:

 • Meer innerlijke rust en geniet je weer van de kleine dingen zodat het leven weer mooi wordt en niet dat jij jezelf maar door de dagen heen sleept.
 • Kun je beter met stressvolle situaties omgaan waardoor o.a. je lichaam niet constant in een verkrampte, gespannen houding zit en je humeur verbetert en jij weer beter slaapt.
 • Weet jij je eigen grenzen te bewaken, dit betekent dat jij jezelf geen verwijten meer maakt en teleurgesteld bent in jezelf.
 • Kies jij voor jezelf zonder jezelf egoïstisch te voelen
 • Voel jij je niet meer verantwoordelijk voor alleen het geluk van anderen, maar ook het geluk van jezelf

“Ja, maar……..”
Ik hoor het je denken. Een logische reactie, want vanaf kleins af aan wordt ons geleerd dat we voor anderen moeten zorgen, dat nee zeggen wanneer een ander om hulp vraagt niet netjes is en dat jij moet respecteren wanneer een ander wel nee tegen jou zegt. 

Echter er wordt ons niet geleerd dat we ook wel eens voor ons zelf mogen kiezen. Met als gevolg dat we over onze eigen grenzen gaan en klachten gaan negeren en goed praten. “Och gaat van zelf wel over…”
Dit voorbeeld hebben we immers ook gezien bij onze ouders, familie en vrienden.

Maar klachten gaan niet over wanneer je ze negeert, ze worden erger.

Een tijdelijke oplossing zoals b.v. fysiotherapie of gesprekken met een psycholoog kunnen even helpen, maar klachten komen in de loop der tijd terug of er ontstaan nieuwe klachten.

De vicieuze cirkel waarin je zit wordt niet doorbroken. Je valt terug in oude patronen omdat er niet doorgedrongen is tot de werkelijke kern van jouw klachten. Met het persoonlijke Taking care of me: Body & Mind Behandelplan doorbreken we eindelijk de vicieuze cirkel.

Hoe ziet jouw persoonlijke Taking care of me: body & mind behandelplan eruit?
We starten met het kennismakingsgesprek zodat we daadwerkelijk alle punten van jouw persoonlijke situatie goed op een rij zetten.
Verder bestaat het uit:

 • Reis door het lichaam =>met deze meditatie komt naar voren welke gebieden er op persoonlijk vlak de meeste aandacht nodig hebben.
 • 6 massages =>waardoor jij weer naar jouw lichaam luistert. Dit betekent dat jij weer in contact komt met jouw lichaam en signalen leert herkennen wanneer je over je grenzen heen gaat.
 • 3 Mindset Coaching sessies => op deze manier leer je de beperkende gedachten die jou tegenhouden voor jezelf te kiezen los te laten en leer je de gevoelens die erbij horen te herkennen.
 • Oefeningen om thuis te doen => door oefeningen thuis te doen bekrachtig je dagelijks jouw verandering.
 • We hebben wekelijks contact  => door iedere week even contact te hebben kun je vragen stellen en aangeven waar je eventueel tegen aanloopt. Hierdoor loopt jouw proces geen vertraging op.

Wat is de investering voor jouw persoonlijke Taking care of me: body & mind behandelplan?
De investering is € 600,00 excl. BTW
OF
In 3 termijnen: € 215,00 excl. BTW i.v.m. extra administratieve afhandelingen.

Ja, ik wil graag persoonlijk met je overleggen.

Veelgestelde Vragen:

“Maar waarom zou ik voor jou kiezen wanneer ik ook naar een psycholoog kan?
Uit ervaring weet ik dat een gesprek bij de psycholoog soms kan opluchten, maar niet de kern van het probleem weet te vinden waardoor het praten een tijdelijke oplossing is en klachten blijven of weer snel terug komen.
Ik kijk vanuit een nieuw en fris oogpunt naar jouw klachten en zoek naar de kern.

Ga ik via deze investering echt mijn klacht laten verdwijnen?
Wanneer jij op zoek bent naar een snelle oplossing, dan is dit persoonlijke behandelplan mogelijk niet voor jou. Er spelen bovendien teveel factoren mee om een juridische garantie mee te geven dat je klacht echt gaat verdwijnen.
Sommige mensen zijn niet bereid te luisteren naar wat echt speelt en dit te veranderen. Bij deze mensen gaat de klacht mogelijk niet weg.
Andere mensen gaan volop aan de slag met de nieuwe mindset en de oefeningen en zullen verbaasd zijn wat het hen oplevert qua energie, levenslust en weer liefde voelen voor zichzelf.
Ik heb ondertussen zoveel ervaring dat ik weet dat mensen die ervoor gaan veel meer ontspannen door het leven gaan en positieve energie ervaren. Hierdoor halen ze meer uit hun leven.

Wordt deze behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?
Nee, deze behandeling wordt niet vergoed

Wat maakt dit traject/behandelplan anders dan de losse massage of Mindset coaching sessies?
Het programma is echt voor jouw persoonlijk op maat afgestemd. Een enkele massage of coaching sessie lost maar tijdelijk een klein deel van het probleem en klachten op.
Jouw klachten zijn in der loop der jaren ontstaan en toegenomen.
Het heeft dan ook tijd nodig om dit proces om te keren.
Hoe langer je wacht des te meer je klachten toenemen met uiteindelijk gevolg een burn out of erger.

Het voelt als egoïstisch dit aan mijzelf uit te geven. Hoe kom ik daar vanaf?
De werkelijke vraag achter jouw twijfel is echter niet of dat het egoïstisch is, maar “Vind jij jezelf waardevol genoeg om dit behandelplan te volgen?
Het antwoord daarop zou moeten zijn JA!
Jij bent het waard om een gelukkige en betere versie van jezelf te worden.
Jij bent het waard om weer van het leven te kunnen genieten.
Om weer de juiste balans in je leven te krijgen. Je doet je gezin, familie, vrienden, collega’s maar het allerbelangrijkste jezelf juist te kort wanneer je maar blijft doormodderen.

× Hallo, hoe kan ik u helpen?