Mindset coaching (Aroma Freedom Technique)

Aroma Freedom Technique oftewel AFT is een methode om negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen te herkennen en los te laten die een persoon blokkeren om hun dromen en doelen te realiseren. Denk b.v. aan die negatieve stem in jouw hoofd die jou vertelt dat een doel of droom toch niet gaat lukken of bepaald uitstelgedrag. Deze techniek valt onder aromatherapie omdat er tijdens de behandeling gewerkt wordt met essentiële oliën.
Door het verwerken en los laten van deze negatieve herinneringen, gedachten en gevoelens wordt de negatieve energie omgezet naar positieve energie. Zo komt er weer ruimte voor nieuwe inzichten en een positievere instelling.

Die negatieve stem in ons hoofd is eigenlijk een soort beschermingsmechanisme voor onszelf. Gedurende ons leven maken we zowel positieve dingen als negatieve dingen mee maken. Onze hersenen maken hier een herinnering van en koppelen daar een bepaalde emotie aan. Bij negatieve ervaringen kan de lading van die emotie in de loop der jaren toenemen. Om te voorkomen dat we weer een zelfde pijn ervaren bouwen we dan een beschermingsmechanisme op in b.v. de vorm van die negatieve stem.

Tijdens een AFT sessie proberen we laagje voor laagje de blokkade af te breken die jou belemmeren jouw doel te halen.
De techniek is ontwikkeld met specifieke etherische oliën van Young Living, deze gebruiken wij dan ook tijdens de sessie. Geur veel invloed heeft op onze herinneringen en emoties. Hoe dit precies werkt leg ik jou uit tijdens een sessie.

× Hallo, hoe kan ik u helpen?