Over mij

Hallo!

Ik ben Sylvia Verhulst, 40 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen.
Wij wonen in het mooie Vianen (NB), gelegen naast Cuijk.

Mijn verhaal begint eind 2017 toen ik kennismaakte met essentiële oliën.
Al jaren voelde ik mij uit balans en had ik veel onrust in mijn lichaam. Gesprekken met hulpverleners gaven soms een tijdelijke oplossing, maar het gevoel kwam altijd terug. Ik kreeg vaak te horen dat ik mijn “problemen” zo goed kon omschrijven en waarom ik dan op zoek was naar hulp. Maar ik was op zoek naar handvatten.
Handvatten die mij o.a. leerde omgaan met prikkels, loslaten van oud verdriet en grenzen kunnen stellen.
Door de oliën kwam ik in aanraking met masseren. Mijn reis is toen echt begonnen naar waar ik nu ben. Puzzelstukjes zijn op hun plek gevallen en vallen steeds meer op hun plek.

Ik ben de opleiding Intuïtief masseur gaan volgen en tijdens deze opleiding heb ik technieken geleerd om weer te leren luisteren naar mijn lichaam. Ik herken en voel nu weer de signalen die mijn lichaam geeft.
Door de opleiding Aroma Freedom techniek heb ik geleerd oud verdriet los te laten.

Door het volgen van deze opleidingen kwam er steeds meer ruimte voor positieve energie. Dit had zijn uitwerking op alle gebieden van mijn leven. Ik leerde weer voor mezelf te zorgen naast het zorgen van anderen, dat ik niet zulke hoge eisen aan mijzelf hoef te stellen en ik leerde (weer) te vertrouwen op mijn eigen kunnen.
Deze ervaring en technieken wil ik graag aan anderen geven en leren.

In september 2019 ben ik gestart met de opleiding Lichaamsgericht coachen volgens de Chakra filosofie. Een opleiding die mij nog beter leert hoe ik jou kan helpen om de innerlijke rust en balans terug te vinden en jou bewust maakt dat je ook voor jezelf mag zorgen.

Niet alleen kun je in de praktijk terecht voor een behandeling, ik verkoop ook producten die jou kunnen ondersteunen bij wat jij nodig hebt zodat je dit thuis voort kunt zetten.

Heb je een vraag over een behandeling? Neem dan gerust contact met mij op via 06-18687467 of via het contactformulier.

Je vindt de praktijk ook op Social Media:
Facebook
Instagram

Met vriendelijke groet,
Sylvia

× Hallo, hoe kan ik u helpen?